Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
ALTERNATİF Mİ YOK. BUNU SÖYLERKEN CİDDİ DEĞİLSİN UMARIM. BİR HAKAN ŞÜKÜR OYNUYOR AMA BİR MEHMET YILDIZ YOK. BİLAKİS HGAKAN MEHMET YILDIZIN ALTERNATİFİ AMA FUTBOLDAN ANLAMAYAN FATİH TERİM DEREBEYLİK KURUP TÜM İYİ HOCALARI YOK EDDİYOR VEE TÜRKİYEDE FUTBOLUN İLERLEMESİNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL TEŞGİL EDİYOR KENDİSİ. FATİH TERİM-HAKAN ŞÜKÜR VE HALUK ULUSOY TÜRKİYEDE FUTBOLDAN ELİNİ ETEĞİNİ ÇEKMEZLERSE DAHADA GERİYE GİDECEK FUTBOLUMUZ.
|
Gerçi bir arkadaşıma gerekli açıklamayı yapmıştım. Cümlenin sonunda (!) işareti kullandım.
Dünya'da herşeyin alternatifi olduğuna inanıyorum. Yani hiç bir şey alternatifsiz değildir.
Her Fatih Terim ve Hakan Şükür tartışmasında Ersun Yanal dönemi örneklenir. "Bak Hakan oynamadı da guptan çıkamadak" diye söylenir. Ama biraz araştırma yaptığımızda 2006 elemelerinde Faih Terim, Hakan Şükür'ü son 5 maçın (İkisi eleme maçı) 4'ünde Hakan Şükür'ü oynatmış fakat atılan 8 golün hiçbirinde Hakan'ın imzası yoktur. Ersun Yanal'ın Hakan Şükür'ün yerine alternatif olarak sunduğu Fatih Tekke ise grup maçlarında atılan 19 golün 8'ine imza atmıştır.