Tekil Mesaj Gösterimi
-->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 22:49   #69
Yiğiter
Usta Yiğido
 
Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Mesajlar: 4.788
Thanks: 510
1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Futbol Federasyonu Malta maçı beraberliği ile eleştirilerin hedefi haline gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşına zam geliyor.




110 bin YTL maaş alan Fatih Terim'e zam yolda. Zam ile maaşı bakın ne olacak.

Göreve geldiği günden bu yana maaşına zam yapılmayan ve aylık 110 bin YTL ücret alan Fatih Terim ve yardımcıları (Müfit Erkasap, Oğuz Çetin, Metin Tekin ve Eser Özaltındere) için Futbol Federasyonu formül aramaya başladı.

İlk formül, federasyon çalışanlarına yapılan zamdan teknik ekibin de faydanlanması yönünde. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Eylül ayında federasyon çalışanlarının ücretlerine yüzde 9 oranında zam yaptı. Ancak bu zam Terim ve yardımcılarının ücretlerine yansıtılmadı.

İkinci formül ve Terim ve ekibinin maaş artışlarının diğer çalışanlardan bağımsız olarak belirlenmesiydi. Federasyon yöneticilerinden bazıları teknik ekibe yüzde 30 oranında zam yapılmasından yana görüş bildirdiler. Buna göre 110 bin YTL ücret alan Terim'in maaşı 143 bin YTL'ye çıkacak.

Ancak iddialara göre Malta maçı beraberliği bu kararın alınmasını erteledi. Macaristan galibiyeti ile zam yeniden gündemde...

yazık gerçekten çok yazık..bu adam ne milli takımı ne de bu parayı hakediyor...gerçi burası türkiye makul görmek lazım..
__________________
Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yiğiter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla