Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 15:08   #135
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte sorun burda, Trabzonun isyanı tam burada başlıyor, onlar bu maçtan üç puan peşinde değiller, hani diyorsunya bu başka takımlarında başına gelebilir diye, gelebilir değil gelmiş olaylar var ve bu olaylarda alınan kararlara bakarak Trabzon tarafı adalet istiyor.. bu ülkede inönü stadında insan öldürüldü, yine başka bi maçta inönüde taraftarlar sahaya girdi, rakip bi futbolcunun burnunu kırdılar, samiyen stadı savaş alanına döndü, bir polisin gözü kör oldu.. işte bu olaylar sonucunda alınan kararlara bakaraktan çifte standarttan yakınıyor trabzon tarafı, onlar ne ceza aldıysa aynısına razıyız diyerekten... ben sivasa haksız demiyorum, bu konuda haklı sivas ama Trabzonda haklı.. haksız birini arıyorsk oda bu çifte standardı uygulayan karar alma mekanizmasıdır diye düşünüyorum...
ADAM NEREDE ÖLMÜŞ TRÜBÜNDE OYSA BİZİM FUTBOLCUMUZU ADAM DÖVMEYE GELDİ KURAL VARSA HERKEZ İÇİN. DEDİKLERİNİ HALUK DÜŞÜNECEK SİVAS DEYİL MİLLET HAKKINI SAVUNACAK ONLAR OLURKEN SEVGİLİ TRABZON BAŞKANI ULUSOYA DESTEK VERİYODU MADEM ULUSOY HATA YAPIYODU NEDEN DESTEK VERDİ İGNE CUVALDIZ MESELESİ CANIN YANINCA DEYİL HERZAMAM DOGRU OLANI SAVUNACAKSIN ALBAYRAK BUNU YAPMAMİŞTİR ŞİMDİ PİŞMANDIR EMİNİMKİ
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır