-->: SS.com 3. İftar Buluşması
Sivasspor.com 3.iftar buluşmasına katılacağım için çok heyecanlıyım bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı olacak zaten benim evime 5 dakikalık bir mesafede bulunuyor adı gecen kebapcı bir kac sefer gitmiştim çok kaliteli ve nezih bir yer istanbulda ikamet edipte bu iftar yemeğine gelmemek,ordaki arkadaşlarla tanışma fırsatını kacırmak tarihi bir fırsatı kacırmak anlamına gelir düşünün bir kere günlerce bu sitede bir birimizi şahsen tanımadan sadece sanal alemde tanışarak yazıp ciziyoruz insan kiminle yazışıp kiminle muhabbet etiğinini hiç merak etmezmi ben şahsen çok merak ediyorum iftar yemeğinde bir çok arkadaşımla tanışıp muhabbet edeceğim ve bu gecenin mutluluğunu doya doya yaşayacağım benim bir arkadaşınız olarak size tavsiyem senede bir sefer yapılan bu iftar yemeğini kacırmamaya dikkat ediniz bu gibi toplantı yemeklerinin amacı hepimizin tahmin edeceği gibi Tanışıp arkadaşlık bağlarının kuvvetlenmesini sağlamayı amaclıyor
burdan bu oranizasyonu sağlayan kardeşlerimin emeklerine sağlık sağ olsunlar var olsunlar saygılar sunarım
|