Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: Beni mahçup edin!
Alt 27.09.2007, 13:06   #22
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: Beni mahçup edin!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet kardes cok güzel yorumlamisin ama yönetimin de desteklemesi gerekiyor..Gecen hafta Konyasporun ikinci baskani lig tvde cok güzel bir aciklama yapti belki izleyen olmustur yeni Tararaftar olusturmayi düsünüyorlamis. 3,700 kombine bileti dagitmislar. Dernegin ismi simdi aklimda degil ama cok iyi organiza olacaklarmis Taraftarin tezahüratlarindan tutun her seyine kadar ilgileneceklermis taskinlik yapanin kombinesi derhal elinden alinacakmis.Bu islerli yönetimden baskasi cözemez sponzor bulunmali. Tek bir isim altinda bu grup Maddi ve manevi sekilde desteklenmeli,yoksa gerisi hikaye
atilla abi aynen katılıyorum sivasta ister yönetim olsun ister iş adamları olsun, firma sahipleri olsun taraftara destek olmuyorlar. eğer sivas tribunlerının iyi biryere gelmesi isteniyosa bunlar ŞART.

öte yandan herkes bursaspor-fenerbahçe maçında bursa taraftarının atkı şovundan bahsetmiş. Bursa gibi bir tekstil kentiyle bizlerin kıyaslanması bence yalnış olur. çünkü bursada adamlar atkıları yapıyo bir tarafınada reklamını basıyo stadda getirip dağıytıyo taraftara sadece onu açmak kalıyo.

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla