Tekil Mesaj Gösterimi
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 01.10.2007, 11:30   #29
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1079 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
ademgoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rtr mesaj attım okundu yayın gelmemiş antepten geliyor sivastan gelmedi mi
Adem kardeşimi kutlarım trt ye mesaj cekmiş okundu bende cektim fakat benim mesajım galiba sansüre takıldı biraz farklı mesaj yazdım o andaki sinir sistemim bozuktu rast gele yazdım arkadaşlar herkes bu konu üzerinde biraz duyarlı olsun benim mesajımı okumazlar niye mesaj yazayımki demeyin biri olmassa diğerini okumak zorunda kalıyorlar işin doğrusunu biliyormuyuz acaba bu gecikme işi trt denmi kaynaklanıyor yoksa lig tv denmi kaynaklanıyor bence bu olay lig tv den oluyor bizim yapacağımız olay lig tv yi protesto mesajlarına boğmalıyız arka planda kalıyor ama bence bu işin kanağı LİG TV bu arada sivassporumuzu, teknik heyeti,yönetim kurulunu,ve dün 4 eylül stadyumunu ağzına kadar dolduran o muhteşem seyircimizin destekleriyle bursasporla oynanan macı yenilgiden kurtarıp yenmeyi başaran bizlere bayram havası yaşatan tüm camiayı tebrik ederim ve başarılarının devamını temenni ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla