Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sevenimiz Yokmu
Alt 04.10.2007, 03:46   #7
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sevenimiz Yokmu

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce kabahati kendimizde aramız gerekmektedir.
Lafı edilen kulüplerin,milyona varan kayıtlı,üye kartı,vb. muhtelif lisansları almış seyircileri ve bunlara parelel yazılı ve görsel basında takip eden izleyici topluluğu ile yakalanan reytingi göz önüne alındığında eleştirmek abes kaçıyor.
Günümüzde reyting uğruna orasını burasını açanlardan,karizmatik bilinen nice şahsiyetlerin yaptığı soytarılıkları hatırlarsak,toplum olarak kültürümüzünde yozlaşması sonucu,bu tarafta yapılan iyi şeylerin,anadolunun başkaldırısı maalesef kale alınmaz.
suçu kendimizde aramaya dönelim,önce kendimden birkaç anı ile başlamam galiba konuya açıklık getirebilir.Sivasspor'un 1989 lu yıllarda demirççelik divriği spor'u 14- 0 yendiği maçı seyrettim ve hala hatırlarım,aradaki kopukluktan sonra yakın zamanda deplasmanlı liğin yurdun 7 coğrafi bölgeyi kapsaması ile beraber,yani istanbula gelmesiyle beraber SİVASSPOR'un maçlarını kaçırmaz oldum.İst. deplasman maçlarının nerde ve ne zaman olduğunu öğrenmek içinde, bu site sayesiylede dostluklar kazandım hala devam ediyor.
Başka bir gerçeğinde ne yazıkki ispatınıda gördüm burda, genel panaromaya bakarak.Hemşerilerimiz arasında kısır çekişmelerin,koltuk kavgalarının,hasetliklerin.
Dernekleşme sürecinde anlamsız kavgaları,burdaki deplasman maçlarına sadece köstek olmak için gitmeyelimde vay efendim onlar adam olmasın diyenleri,vay efendim o var ben yokum, gibi onlarca örnek anlatılabilir.
Ne yazıkki şöyle bir çevremize bakdığımızda ermeniden yahudiden değil,karadenizli,trabzonlu,ri zelilerden örnek verecek olursak,adamlar sadece hemşerilik muhabbetinde, devlet dairelerinde iş bulmaktan,esnafın iş yapması için iki-üç semt yürüyerek oradan alışveriş yapmalarına çok güzel örnekler var.Bizlerin arasında tam tersine durumu gözlüyorum.
Sivasspor yönetiminde bir kaç yıl evveline kadar '' bunlar başarısız olsunda gitsinler'' diyeninden,yakında istanbul derneğin protesto gösterisi için ''5-10 kişi gitsinler piç olsunlar'' diyenleri duymadım değil.
Şikayet etmektenn çok evvela,
SİVASSPOR'A ÜYE OLDUKMU?
SİVASSPOR ÜYE KARTI ALDIK MI?
SİVASSPOR'DAN KOMBİNE ALDIK MI?
SİVASSPOR'A BİR BAĞIŞ YAPDIK MI?
Yazıp şikayet eden çoğu hemşerimiz,inanıyorum ki HAYIR diyecek
Evvela kabahati kendimizde arayalım,Önce çuvaldınızını kendimize batıralım sonra yorgan innesini batıracak başka birilerini buluruz.

Hemşerilerim yukarıdaki yazıları birer hafta arayla yazdım ve bu konularda duyarlı bir hemşerimiz varmı diye bekledim,ama nafile;Bugün mutluyuz övünelim,yarın durum kötü bir kazmada biz vuralım olacak galiba.
Bir kampanya,bir proje düşünerek bir tanede mi görüş beyan edilmez.Bakıyorum topiclere bir konu hakkında iki ayrı topic 500 okunma devam,
3 atarız,beş atarız
gidemiyorum ama yüregim orda
Bir gün başka bi yazı görsem, daha bir satır yazmayacağım.