--->: Makus talihini yenen takım; Sivasspor
Sayın yazar gerçekten güzel bir yazı kaleme almış kendisini tebrik ediyorum. Sevgili Yiğidoların da özellikle son paragrafı çok iyi okumalarını öneriyorum. Yeter artık üç büyük sevdasından vazgeçin ve sadece kendi memleketinizin takımını tutun ve destekleyin. En azından eski takımınıza olan muhabbeti atmıyorsanız bile bu sitede forumlarda ve başka sohbet ortamlarında muhabbetinizi dile getirmeyin.
Şunu anlayın artık, mesele çıkar meselesi olduğunda ve menfaatler ön plana çıktığında ne Feneri ne cimbomu, Ne Beşiktaşı bizim güzümüzün yaşına bakmaz ve hakkını söke söke alır. Bir kaç yıldır dost kardeş dediğimiz trabzonun bize neler yaptığını görmediniz mi?
Lütfen uyanın artık. Biraz şahsiyetli olun. Kendinize güveniniz olsun ve karakteriniz sağlam olsun!... Çıkıp delikanlıca ''Ben Sivassporluyum arkadaş!'' diyemiyorsan sen Yiğido değilsin kardeşim. Artık sen yabancısın. Hangi takımın peşinde boş boş koşturacaksan oraya git ve o takımı destekle ama lütfen ezik ezik çıkıp '' eh bir de bizim memleketin takımı var, ona da arada bir bakıyoruz '' deyip Yiğido'nun şanına ve karakterine leke sürme! Anlaşıldı mı?
|