--->: Tribün Şovu Önerileri
arkadaşlar bursa maçınnın sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini ben çok beğendim ve çok hoşumuza gitti ben ce her maç sonunda bu hareketi yapalım derim ...önceden meşalellerle Sivasspor karşılanırdı mesaela ikinci ligde felan o da çok güzel oluyordu ama nedense yasak herelde ve stadın değisik yerlerinde büyük Sivasspor ve bayrağımız dalgalandırılırdı ama şimdi nedense yokk olsa ben ce daha iyi olur gördük üç beş tane kendini bilmez bursalı bi bayrak almış teksas diye ne teksası hırbolar bi Türk bayrağı alsalar daha iyi olurdu..ama en çok da dediğim gibi maç sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini çok beğendimm demem o ki bu hareketi Sivasa mal edelim derimm yani bize özel olsunn ve bide Sİvasspor ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI stadın değişik yerlerinde görmek isterizz katılanlar varsa yazabilirler herkese selamlar...TOPRAKTAN DOĞDUK TOPRAĞA DÖNECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ..BİZ SİVASLIYIH GARDAŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ VATANIMIZA İHANET ETTİRMEYİZ ÇÜNKİ BİZ ANLI ŞANLI YİĞİDOYUZZZ VATAN CANIMIZ FEDA..[IMG][IMG]f1_fa2_bozkurt5[1][/IMG][/IMG][IMG]bozkurt16fa[1][/IMG]IMG]bozkurt[1][/IMG]
|