Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.01.2005, 15:21   #50
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

sevgili sivassporlular, bende sivassporluyum ama fenerliyim bu gerçeği ben kabullendim, yani iki takımım var bunu anlayışla karşılayın lütfen veya karşılamayın, bunun keyfi daha bir başka, istanbulun dörtte biri sivaslı sivaslıların yarıdan fazlası fenerlidir, bu sivas gs , sivas bjk maçında ve pek tabiki fener sivas maçında bunun keyfi bir başka yaşanacak, bunun heycanını koyu fenerli gs li ve bjk liler daha iyi anlayacaklar tabiki sivaslı olanları bu tat bu keyif malasef ikili yaşanacak, bunun geyiği daha keyifli olacak buna alışın, bu alışkanlığınızdan vazgeçin safi sivassporlular, bunun milliyetçiliğini yapmayın, biz istanbulda trabzon ve tüm karadenizlilierle bunun savaşını vereceğiz neyin mi ?? cevapmı 4. BÜYÜK, olmanın mücadelesini, keyifli bir 3- 5 yıl geçireceğiz, e sıkıntısıda olacak tabi. ne güzel renklerin kardeşliği, kırmızının yanına beyazı koydum hemen yanına sarıyla laciverti, şimdi dünyam daha zengin, koyamayanlara geçmiş olsun