Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 11:56   #45
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Sitede yapilan her yorumu okudum.
Cözüm nedir !!!!!!! Biz sivassporlular nerde yanlis yapiyoruz nicin Birlik ve Bereberligi olusturamiyoruz, her gün sitede yeni yeni gruplar olusuyor böyle grupculuk oldugu müddet birlik beraberlik saglamak olurmu hayir imkansiz.Allah askina Bizler neyi bölüsemiyoruz Tuttugumuz takim Sivasspor, renkleri kirmizi beyaz, yapilacak tezahüratlar da Sivassporun basarisi icin peki bu ayrilik ve bölünmelerin sebei nedir ?????? Bu is artik cigrindan cikmis bu yanlisliklari tek düzeltecek sahis Mecnun otyakmazdir. Yönetim Egitici,bilincli,yönledirici kisilerle sorunu cözmek mümkün olur, Baskanimiz Mecnun Otyakmazda bundan Sikayetci degilmi evet Defalarca proglamlarda bunu kendisi de bizzat acikliyor. Süperligde ne adimiz duyulur ne bilinir. Tek cati altinda toplanacak dernekte Maddi olarak desteklenir...

NOT: Bir Arkadasin yorumunda Takimi Amigosu olan sahis Stat disinda Bilet satiyormus .!!!! Giseden kendi aldigi biletleri Satmiyordur. ???? yönetimden kendilerine tahsis edilen biletler olmasi gerek. Bu sahislar bir an önce derneklerden ihrac edilmeli hic vakit kaybetmeden..