-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Çok haklısın Emre.Ben de kendimi SİVASSPOR a yakısan bi taraftar olarak görmüyorum ne yalan söylüyüm. ama elimden geldiğince yanlrnda olmaya çalısıyorum.Ya zatn bunu bilen biliyor. Bn GALATASARAYlıyım.ama Sivasspor 2.ligdeyken de ona destek için İstanbulda oynanan her maçına gittim.Bana belki kızanlr olck sen gerçek taraftar değisin diye. evet değilim. zaten kendimide öyle görmüyorum.Ama bn başka bi takımı destekleiğim halde elimden geldiğince Sivasspor un 2.ci ligdeyken bile maçlarına gittm ve çekirdekcilerden de değildim. Peki onlar ne yaptııı???Açık konusuyum GS-SİVAS maçlarında bn Galatasaray ın yenmesini isterdm öncedn.Çünkü ben kendimi bildim bileli Galatasaray vardı hayatımda. onu bi kalemde silemzdim.ama artk şimdi SİVAS-GALATASARAY la maç yaptıgnda artk yenmesini istiyorum. çünkü yeter artk anadolu takımlarının çektiği çilee.Artk Galatasaray sadece SİVASSPOR a yenildiğinde üzülmek yerine gurur duyucam. yha soruyorum size hangi anadolu takımı şu anda SİVASSPOR un yerinde olmak istemez kii.?? o zaman bu günleri boşa harcamayalım.SİVASSPOR için birşeyler yapmanın zamanı geldide geçiyorr artkkk