Tekil Mesaj Gösterimi
"ASLANIM SIVASLILAR"
Alt 25.10.2007, 08:56   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart "ASLANIM SIVASLILAR"

Sivas’tan övgüyle ve gıptayla bahseden ulusal basının ortak görüşü, Sivasspor’un ligin en iyi takımlarından birisi olduğu ve oynadığı futbolla bulunduğu yeri hak ettiği belirtiliyor.

Güneş balçıkla sıvanamıyor. Lig başından bu yana oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken ancak, bir türlü basında hak ettiği yeri alamayan Sivasspor, lider olduktan sonra bütün basının gözdesi oldu.

Önceki akşam SKYTÜRK’te yayınlanan Futbol Hattı programına katılan usta gazeteciler Ogün Altıparmak ve Turgay Şeren, Sivas maçını izlerken çok duygulandıklarını ve Sivaslıları takdir ettiklerini söylediler.

Maçı izlerken gözlerinin dolduğunu ifade eden Altıparmak “Maçı televizyondan izlerken Sivaslıların teröre duyduğu tepkiyi ve Mehmetçiğe verdiği desteği gördüm ve inanın gözlerim dolu dolu izledim. Sivasspor’un liderliğinden ziyade birada Sivaslılara teşekkür etmek gerekir” derken, Turgay Şeren’de “Ne güzel görüntüler vardı, her taraf kırmızı-beyaza bezenmiş. Bütün Sivaslılar 10. yıl marşını hep birlikte söylediler, onları tebrik ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.

BÜYÜKA; “ASLANIM SİVASLILAR”
Lig Tv.de yayınlanan Şansal Büyüka ile dobra dobra” adlı programda konuşan gazeteci Şansal Büyüka’da maçı nasıl ve nerede izlediği anlattı.

Sütüdyoda Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki coşkulu görüntüleri izlerken “Aslanım Sivaslılar.. Şuna bak Ercan! Teröre en güzel ve en anlamlı cevabı hemşehrim verdi. Biliyorsun ben de Sivaslıyım” dedi. Maçı televizyon izlediğini de anlatan Büyüka “Maçı bir cafede yemek yerken dostlarımla birlikte izledim. Sadece biz değil cafede erkekli bayanlı yemek yemeye gelen herkes pür dikkat bu maçı izleyip Sivas’a övgüler yağdırlar. Herkes Sivasspor’la ilgili güzel yorumlar yapmaya başladı” şeklinde konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla