-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
--->: BEŞİKTAŞ REZALETİ
beyler bekara karı bosamak kolay
bjk takımı kadar buyuk olmadıkca kımseye satasma rezalet demeye kımsenın hakkı yok
baslıkdan ve yorumlardan anladım kı fb ve gs lıler bjk rezaleti demıs bjk lıler...
------------------------------------------------------------------------------------
BENDE UTANIYORUM
Pısırık,korkak ruhsuz bir takımı beşiktaşı büyük olarak gören bazı arkadaşlar CAĞLAYAN BEYİN SİVASSPORU YENEMEZSEK ADLI TOPİCİ OKUMASINI TAVSİYE EDERİM büyükmüş nersinden belli anlamıyorum büyük dediğin salı günü türk insanını layıkıyla temsil ederdi
Beşiktaş Başkanı sayın YILDIRIM DEMİRÖRENİN kendi takımı beşiktaşa yaptığı hakaretlerin söylemlerin yüzde birini söylemeyle yukardaki yoruma muhatap oldum peki beni eleştiren arkadaşlar başkanlarının dediğininide eleştireceklermi acaba??yıldırım demirörene sen nasıl böyle kelimeler kullanırsın bizim büyük beşiktaşa diyeceklermi acaba??yukardaki mesajın aynısını ve bir benzerini göndereceklermi acba??45 yıl peşinden kotuğum en az 500 macına gittiğim ve aşırı fanatiği olduğum beşitaşı 4 sene evvel bıraktım benim takımım SİVASSPOR şimde doğup büyüdüğüm toprakların takımıyla gurur duyuyorum benim istanbul takımlarıyla işim olmaz ben beşiktaşı büyük olarak tanımıyorum
|