Tekil Mesaj Gösterimi
Bulent uygun ayın teknık adamı
Alt 13.11.2007, 10:56   #1
ÇILGINLAR-58
Acemi Yiğido
 
ÇILGINLAR-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.10.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 152
Thanks: 0
6 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 ÇILGINLAR-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Bulent uygun ayın teknık adamı

EYLÜL AYININ TEKNİK ADAMI BÜLENT UYGUN
Sivasspor'un başında başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Bülent Uygun, Eylül ayının teknik adamı seçildi.
Toplam 335 oy alan Uygun, diğer adaylar Karl Heinz Feldkamp, Ertuğrul Sağlam ve Zico'yu geride bırakarak zirveye çıktı.
Toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın 291 oy ile ayın yöneticisi, Cüneyt Çakır da 242 oy ile ayın hakemi seçildi.
Gençlerbirliği'nden Erkan Özbey, fair-play denilince akla gelen ilk isim olma, yenilgileri hakeme bağlamama, liderlik, maddi yönden sıkıntıda olanlar için takım içinde organizasyonlar yapma gibi bir çok özelliğiyle, Eylül ayının altın kalpli futbolcusu seçildi.
Fotoğraf yarışmasında ise Akşam Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil'in bir fotoğrafı birinci seçildi.
Bu arada, jüri toplantısına Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Beşiktaşlı eski yönetici İhsan Kalkavan, Futbol Federasyonu eski yöneticisi ve bir dönem genel kurulda başkan adayı olan Ayhan Bermek, eski hakem ve futbol otoritesi Muzaffer Sarvan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Turkcell Süper Lig hakemi Bünyamin Gezer konuk olarak katıldı.

ÇILGINLAR-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla