16.11.2007, 00:25
|
|
|
Usta Yiğido
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915  
|
-->: --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alıntı:
emretan5858 Nickli Üyeden Alıntı
Devre arasında Antalya da yerli yabancı bir çok takım kamp yapıyor. Bu takımlarla bir turnuva yapılabilir. Tv gelirlerinden yaralanılabilir. Veya sezon bası hazırlıkları sırasında, malum almanyada çok hemşehrimiz var almanya 1.lig takımları ile hazırlık maçları yapılabilir. Hatta Bir avrupa turu bile dusunulebilir. Ama en azından bir kaç takımla dahi olsa maç yapmıp farklı şehirlerdeki hemşehrilerimize ulaşıp aynı zamanda 3. buyuk takımın yaptığı gibi stad çevresindeki tırlarla lisanlı urunler satılabilir hemde yayın geliri stad gelirlerinden yaralanılabilir. Emin olun o tribunler sadece kırmızı beyaz olacaktır.
|
Evet cok Güzel Bir Düsünce bizimde Sivassporu yakindan görme imkanimiz olur. Sivassporun birincilige ciktigi ilk sene Almanyada kamp yapiyorlardi. Almanyada hic bir hazirlik macini kacirmadim, Werner lorant ve Bülent Hocayla Almanyada tanistim, arti Sivasspor ürünleri satiliyordu.
Arti. SMS bence Avrupa ve sivas disinda yasayan sivaslilar icin cok güzel bir düsünce her Arayista 5 Euro olabilir ve her sivaslininda yapacagina inaniyorum. Bence en hizli ve kolay yardim ancak böyle olabilir....Aranacak numaralar bu sitenin bas sayfasina yazilmali.. Düsüncen Mükkemmel EMRETAN. Kardes