Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
yaww kardeşimmm bu yazıları okuyunca kafayı yiyecemm. yavv seçim zamanı deyip gelen adamı gene seçiyorsunuzz. hangi kritere göre seçiyorsunuz,sivaslı olmasından mı yoksa sivasa edeceği hizmetten dolayımı.halla muhsin yazıcıoğlu,güreşci v.s leri omuzlara alıyorsunuz. bunların kriterini söylesene hangi yönde sivasa hizmet ettiler. yaa adamların biliyorum kii dikişmevinin taşındığından da haberleri yok. alın size omuzlara alıpta gönderdiğiniz milletvekilleri işte. ee kyun ne yemek isterse çoban onu verir.
|
Burda Muhsin Yazıcıoğlu'nu veya başka bir milletvekilini savunmak bana düşmez ancak ben sadece iktidar partisi milletvekillerinin birinci dereceden sorumlu olduklarını söyledim.
Ayrıca Sayın Yazıcıoğlu'na bu kadar takmanın nedenini ben bilemiyorum ancak önyargılı olduğun ifadelerindeki yanlış iddialardan anlaşılıyor. Mesela kendine göre akıl yürütüp dikimevinin taşınmasından haberleri bile olmadığı yalanını uydurmuşsun. Ancak bilmiyorsun ki Sayın Yazıcıoğlu dün mecliste basın toplantısı düzenleyerek bu konuda Sivas'ın hakkını savunmaya çalıştı ve ben kendisini takdir ettim çünkü adam elinden gelen neyse onu yaptı. Benim asıl beklentim Milli Savunma Bakanı fabrikanın kesinlikle kapatılacağını söylerken bizim Sivas iktidar partisi milletvekillerinin mücadele etmesi yönündeydi fakat bu yönde ne yazık ki en ufak bir çaba dahi göremedim! Lütfen konuşurken yanlış ve iftiraya kaçan temelsiz iddialardan uzak duralım...