Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 17.11.2007, 14:09   #40
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
Arkadaşım neden iktidarda olan millet vekillerine tepki göstermiyorsunda iki gündür muhsin yazıcıoğlu aleyhinde yazıp ciziyorsun CHP den millet vekilide var AKP den var siz kalkmış sadece bağımsız bir vekilden tek başına yapamayacağı işler bekliyorsunuz muhsin yazıcıoğlunun iktidar partisine ne gibi bir caydırıcılığı olur veya ne gibi bir baskı kurabilir anlamış değilim bu işi yaparsa ancak iktidar partisi yapar ayrıca yazıcıoğlunun uğraşmadığına inanmıyorum her türlü mücadeleyi vermiştir ve vermeyede devam ediyor olduğuna bütün kalbimle inanıyorum ankaraya her giden vekilimiz onun kadar sivasa gönül verse zaten dikim evini değil cöp götüremezler ben istanbulda ikamet ediyorum muhsinyazıcıoğlunada oy vermedim ama doğrusu size katılmıyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla