Tekil Mesaj Gösterimi
BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 26.11.2007, 22:14   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Türk futbol tarihinde ilk defa bir maçtan önce stadda 10 bin adet karanfil dağıtılıyor ve bu karanfiller Milli marşımızın okunmasından sonra sahaya atılıyor. Ben isterdimki, bu güzel görüntüler tüm Türkiye'ye örnek olması açısından basında yer alsın...

Sivasspor-Kayserispor maçından yaklaşık 2 saat önce stada girdiğimde her tarafın kırmızı-beyaz karanfillerle süslendiğini görünce "Bu görüntü maçın önüne çıkar ve bir hafta boyunca ulusal basın, Sivaslı'ların Kayserili'leri karanfillerle karşıladığından bahseder" diye düşündüm.

Ama yanıldığımı daha pazar akşamı anladım! Gerek devlet televizyonu TRT, gerekse yayıncı kuruluş maçtan söz etti ama bu güzelliklerden bir çift söz bile etmedi. Oysa hangi ev sahibi, rakibini binlerce çiçekle karşılayabilir? Hangi takım taraftarı rakip futbolcuları tribünlere çağırıp alkışlar? Bütün bunlar pazar günü 4 Eylül Stadı'nda yaşandı ama, ne yazıkki ulusal basın için haber değeri taşımadı. Ancak eğer bunun tam tersi olsaydı, eminim dün bütün basın bundan bahsederdi.

Türk futbol tarihinde ilk defa bir maçtan önce stadda 10 bin adet karanfil dağıtılıyor ve bu karanfiller Milli marşımızın okunmasından sonra sahaya atılıyor. Ben isterdimki, bu güzel görüntüler tüm Türkiye'ye örnek olması açısından basında yer alsın, Sivas ve Kayseri'den övgüyle bahsedilsin. Hemen belirmemde fayda var, Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda yaşanan güzelliklerde Sivaslılar kadar Kayserispor yönetiminin, futbolcularının ve taraftarlarınında katkısı var.

Maç öncesi Sivasspor'u tribünlere çağırıp alkışlamaları, özellikle Başkan Mecnun Otyakmaz ve futbolcumuz Mehmet Yıldız lehine tezahürat yapmaları her türlü övgüye değerdi.

Bizim basın bu konuda duyarsız kaldı ama ben yine diyorumki; Teşekkürler Sivasspor, teşekkürler Kayserispor ve taraftarları....

....

Pazar günü her şey iyi güzeldi ama, bir tek eksiğimiz vardı: Taraftar.. Evet, evet taraftar eksikti! Bakmayın siz stadda 13-14 bin kişi olduğuna.

Ben 4 Eylül Stadı'na gelenlere değil, takımını destekleyenlere bakarım! Maalesef takımlarına destek verenlerin sayısı 200'ü geçmedi. Maçın büyük bölümünde sessiz kalan tribünler ne zamanki Sivasspor gol attı ondan sonra taraftar oldukları akıllarına geldi ve son 8-10 dakika takıma destek verdiler.

Benim bildiğimde bunun tam tersi olması gerekir. Yani maçın başında ve takım kötü oynadığı zaman destek verilmeliki taraftarın gücü ortaya çıksın. Bizim "Yiğidoların" artık taraftar olamayacağına iyiden iyiye inanmaya başladım! Takım süper ligin zirvesinde, seyircisi 3.ligin dibinde gibi...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla