Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS´IN ÖNÜNDEKİ YOL
Alt 26.11.2007, 22:37   #6
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVAS´IN ÖNÜNDEKİ YOL

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben her zaman şunu söylerim devamlılık önemli şappiyonluk ayrupa geri planda benim için neden derseniz bu sene şampiyon olduk avrupa kupalarına katıldık kupayı evimize getirdik gelecek sezon neler olacağını kestirmek hiç mümkün değil derseniz bunun örnek olan takımları var SAMSUN SPOR SAKARYA SPOR VEDE DİĞERLERİ bu saydığım takımlar avrupa kupalarına katıldılar ligte çok güzel sonuçlar almışlardı ama şimdi görüyoruz nereden nereye bizler ilk önce ligte devamlı kalma planlarını yapmamız lazım gerisi boş saygılarımla
sana kesinlikle katılıyorum mustafa. bülent uygun, mehmet yıldız'ın satılması hakkındaki bir soruya şöyle cevap vermişti: "mehmeti 5 milyon dolara satarsak 1 milyon dolara aynı kalitede bir oyuncu bulabilirim, bu durum sivassporlu diğer futbolcular için de geçerli, eğer büyük klüp olmak istiyorsak altyapımızın, tesislerimizin, stadımızın da çok gelişmiş olması gerekiyor".
galiba bülent uygunun bu açıklamasını duymasaydım ve lig yarısında mehmet yıldızın satıldığı duysaydım çok üzülürdüm. şimdi senin samsunspor ve sakarya örneklerin sayesinde bülent uygunun dediklerinin ne kadar anlamlı olduğunu daha iyi anladım. gönül ister ki sivassporlu işadamlarımız klübe verdileri desteklerini arttırırlar ve başarılı oyuncularımız satılmazlar. ama aksi olsa da doğru söylüyosun, kalıcılık bir sene şampiyon olmaktan önemli, umarım sivasspor yöneticileri adımlarını kalıcılık yönünde atarlar.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla