Tekil Mesaj Gösterimi
--->: (ASİB) AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ PARİS'TE
Alt 28.11.2007, 03:31   #32
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: (ASİB) AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ PARİS'TE

ASİB'in bu başarılı organizasyonu sonucunda bu siteden yayınlanan ve yazı yazdığım topicde,sadece 30 kişinin görüşlerini belirtmesi,tahminimcede 40-50 arasında okunma oranı olması çok ilginç,acaba biz hemşerilerimiz olaylar karşısında sadece okumak ve yazmamaktamı kalıyoruz,hem okumayıp hemde yazmamak mı veya lay lay lom konusunu haricinde gelişmelere ''Bana ne canım'' mı diyoruz?

-Almanyada özellikle Türklere karşı GÖÇ YASASI çıkartılır,
-Belçika ve avustur'yada benzer yasalar yürürlüğe girer,
Ve benzeri hem yurt dışında hem yurt içinde olaylara hep duyarsız kalıyoruz bir o kadarda unutkan bir nesil olup çıkıyoruz.

Günü birlik,fındık kabuğunu doldurmayan olaylarda mangalda kül bırakmayan,kısır çekişmelerle beraber,fesatlık,o varsa ben yokum, duygularından sıyrılmış bir şekilde,tüm hemşerilerimi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum.

Yedi kat yabancının buyruğu altına girip,ona biat etmektense kendi oluşumumuzdaki guruplara BİAT edelim.

İyisiyle kötüsüyle birlik olmamız iyidir,bakınız bir cumhurbaşkanlığı konusunda bile başka şahıslara biat ettik,Sivas merkezimizden,SİVASSPOR'a bugüne gelindiğinde o boşluğu hissediyoruz,ilerleyen süreçtede bunu fazlasıyla hissedeceğiz.

Lütfen,ufak,basit kısır çekişmelerden uzak,kendi toprağımızın yetiştirdiği degerlere sahip çıkalım.Bu konuyu rahat kafa ile bir daha gözden geçirmenizi dilerim.