[size=6]
'Bu takım iş yapar' [/size]
Sivasspor'un teknik patronu Werner Lorant, Dorukkaya kampını değerlendirdi: "Uyum sorunu yaşamadık ve iyi durumdayız. Süper Lig'de kalıcı oluruz"
‘Hırslı olun’
Sivasspor, Dorukkaya’daki çalışmalarını tamamladı. Kırmızı - Beyazlı takımda futbolculara 2 gün izin verilirken, teknik direktör Werner Lorant, futbolcularının performansının kendisini sevindirdiğini söyledi. Kampın son gününde futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman hoca, “Ailelerinizle buluşun, hasret giderin. İlk kamp dönemini gerçekten çok beğendim. 2. etap çalışmalarında da sizden aynı hırsı bekliyorum” diye konuştu.
2 günlük izin
Lorant şunları söyledi: “Asla unutmayın ki, Süper Lig’e yeni yükselen bir takım için uyum çok önemliydi. Siz bu sınavı geçtiniz ve iyi durumdasınız. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak ve daha sonra da şartlar elverdiği taktirde çıtayı yükseltmek. Bunu başarmak için takım ruhunu oluşturmak zorundayız. Ancak ben Sivasspor’un bu yolda emin adımlarla yürüyeceğine yürekten inanıyorum.” Bu arada Yiğidolar 2 günlük iznin ardından Almanya’ya gidecek.
Kaynak: Fanatik