Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Yiğidolar Çekirdek STORE Açalım..!!
Alt 01.12.2007, 15:27   #10
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Yiğidolar Çekirdek STORE Açalım..!!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNCE YAZI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SONRA DA ŞU SORUYU SORAYIM. BİZ, ALTINDA DÜKKANLARI OLAN BİR STAD MI YAPTIRIYORUZ ? NEDEN BİLGİMİZ YOK? YAPILIYORSA HABER NİYE OLMADI SİTEMİZDE? YOKSA "muhsin koçak" ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ KAYSERİSPOR FORUMLARINDAN BİR BENZETME YAZISIMI YAZILDI?

NEYSE,.... ÖYLE BİLE OLSA GÜZEL BİR KONU VE BEN TEBRİK EDİYORUM. İNŞALLAH ÜZERİNE ALINAN OLMUŞTUR. AYRICA SAKARYA TARAFTARINI BURSA TARAFTARI İLE KIYASLAMAYIN. TRİBÜNDE DESTEK VE ŞOV OLARAK BURSA TARAFTARI ŞU AN İÇİN TÜRKİYE'DE 1 NUMARA. AMA KEŞKE EN AZINDAN SAKARYA'LI KARDEŞLERİMİZ KADAR OLSAK. ONLARADA BURADAN SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

.

Bu yazı bana Çok değerLi kardeşim Kayseri'li olan arkadaşım tarafından gece 02:30 gb atıldı ve sitenizde yer ver dedi...Ve elbet değişiklikler yapıldı Artık o saatte gece yarısı olan değişikliklerdeki hatayı madur gör
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla