Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SERVET ASLAN GİBİ..
Alt 12.12.2007, 13:31   #41
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: SERVET ASLAN GİBİ..

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Servet'le görüştüklerini doğrulayan Polat, "Hem kulübüyle, hem de kendisiyle anlaştık, el sıkıştık. Geriye sadece resmi imza kaldı. İmza benim için prosedürdür. Servet, sözünün eridir, vazgeçmez" dedi.

Sivasspor’un Milli Sporcusu ve Kaptanı Servet “Lig sonuna kadar Sivasspor’un başarısı için ter dökeceğim. Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek bu maçla ilgili kesinlikle duygusallığa yer yok. Beni sezon sonuna kadar Sivasspor ilgilendiriyor. Galatasaray şu an şampiyonluğun tek adayı da olabilir, küme düşme hattında da olabilir beni bağlamaz. Önce Sivasspor. Önümüzdeki sezon Galatasaray” dedi.
Sivasspor’un milli sporcusu ve kaptanı Servet Çetin Galatasaray ile el sıkıştı. Vestel Manisaspor maçı sonrasında her iki kulübün yöneticileri Servet için masaya oturdu ve el sıkıştı. Servet önümüzdeki sezon Galatasaray’ın formasını giyecek.

MUTLUYUM
Sivasspor’da başarı grafiğinin arttığını ve kendisini bulduğunu, Milli takıma yeniden seçildiğini ve ardından da transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığını ve son olarak da Galatasaray ile el sıkıştığını dile getiren Servet Çetin “Galatasaray ile anlaşma sağlandı. Her şey tamam. Gelecek sezon Galatasaray forması ile mücadele edeceğim. Şimdi halen Sivasspor’un futbolcuyusum, lig sonuna kadar Yiğidoların başarısı için ter dökeceğim” dedi.

ÖNCE SİVAS SONRA GALATASARAY
Sivasspor’un Galatasaray ile maçı olduğunu bu maçın kendisi için önemli olup olmadığını ve bu maçta duygusallık yaşayıp yaşamayacağı sorusuna Servet Çetin’den net cevap geldi.
Çetin “Benim için şu an Galatasaray önemli değil. Ben Sivasspor’un forması altındayım ve bu takımın başarısı için ter döküyorum. Sivasspor-Galatasaray maçı benim için diğer maçlardan farksız. Galatasaray ligde şampiyonluğun iddialı takımı veya küme düşme hattında olan bir takımı da olabilir. Beni hiç ilgilendirmez. Sivassporluyum ve Sivasspor için ter dökeceğim. Önce Sivasspor, gelecek sezon için ise benim için önemli olan takım Galatasaray olacaktır” dedi

Yabancıların önemli bir kısmıyla yollarını ayıracak olan Cim Bom’un, önceliği yerli transfere tanıyacağı bildirildi. Prensip anlaşmasına varılan Sivasspor’un ve milli takımın yıldızı Servet Çetin’e en kısa zamanda ön protokol imzalatılacağı, rakiplerinin listesinde de yer alan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyuncular için de ilk resmi adımların atılacağı vurgulandı.

Yerli oyuncu transferinin lig bitmeden noktalanması ve oluşacak kadro yapısı doğrultusunda yabancı futbolcu arayışlarına geçileceğinin altı çizildi.
EVET SERVET ÖNCE SİVASSPOR GELİR DİMİ YİĞİDOM SİVASIN BAŞARISINDA SENİNDE PAYIN OLMALI