Tekil Mesaj Gösterimi
--->: GS: 2 SİVASSPOR: 0
Alt 15.12.2007, 00:23   #111
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GS: 2 SİVASSPOR: 0

Yaziklar olsun MHK Galatatasarayin sahada galip gesi icin elinden ne geldiyse sahada uygulattin. Macin tekrarini yine seyrediyorum Gs nin Ceza sahsinin yakinlarinda Lehimize hic bir faul vermedi Bize bir faul caldiysa GS,ye arka arkaya 3 faulle karsilik gördük Bize verdigi fauller genelikle bizim ceza sahamizin yakinlarinda idi nasilki mac 2-0 geldigi andan sonra satilik düdükler bir anda esik davraniyormus gibi görünüm vemeye calistilar ne olacak sanki yaptigini 10 dakika daha devam ettir maci öyle bitir.

NOT: Burda mac sonucundan daha üzüldügüm Ve Böyle hatayi Bülent hoca nasil olurda yapar !!!! Balili ile Sedati sakat sakat nicin oynatti sedatin Dizlerinde sikica baglanmis Dizlikle oynuyordu mac sonrasi yaptigi aciklamada Diz baglarinda yirtik oldugunu söyledi ,Balili aynisi girdigi ikili mücadelede Defalrca baktim aldigi sert bir darbe yoktu Omuzunda demekki Kötü bir sakatlik varmis Nicin Oynatirsin Bu ikisini Ligin Bitimine 2 mac varken Oynatarak Böyle hata yapmasini ben Bülent hocaya hic yakistiramadim ve anlam veremedim Birak bu devreyi 2 kiside kapatsin 2 ci devreye saglam olarak girmeleri daha faydali olurdu yanlis yaptin Hocam .....yanlis .......