Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: Bülent Uygun'a küfür
Alt 15.12.2007, 17:43   #5
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: --->: Bülent Uygun'a küfür

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ordaa dur bakalımm. istanbul takımlarını tutanlarn şerefini haysiyetini sorgulamak sana kalmazz. sen kolay birşey mi sanıyosun SİVASSPOR süper ligde diye hemen SİVAS ı tutsunlar. sen nasıl SİVASSPOR dan vazgeçemiyosan onlarda vaz geçemiyolar demekki.O küfür edenlere SİVASSPOR 4 eylül de cevap verecektr zaten ama küfürle değil oynadğımız maçlaa.
ben istanbul takımlarını tutanların şerefini haysiyetini değil saraçoğlunda-inönüde-alisamiyende stadyumun içinde bulunupta gözünün önünde edilen küfürlere aldırış etmeyen bunu sinesine ve sivasta yaşayıp sivaslı olupta istanbulcu o olanlara sözüm.. kim kimi tutuyorsa tutsun umrumda değil.. ama sonra ortalıkta ben sivaslıyım 2 takım tutuyorum şöyle böyle demesinler ya istanbulcu olsunlar yada sivassporlu olsun

galatalı ağzıyla fenere yüklenmek veya fenerli ağzıyla galataya ytüklenmesinler 3. de aynı b.k ya sivaSSporlu olsunlar delikanlı gibi yada kolpa istanbul takımlarını tutsunlar yalaka gibi !!!

hani bülent hoca dediya ya sev ya terket diye bu lafın asıl adresi kolpa istanbulcularadır !