18.07.2005, 11:44
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 
|
Alıntı:
|
ydemirkaynak Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]ARKADASLAR BU KONUYLA İLGİLİ AZ ÖNCE BİR KINAMA YAZISI GÖNDERDİM VE SONUNADA OYUNLARI İZLEMEME KARARI ALDIK DİYE EKLEDİM. DAVANIZDA ARKANIZDAYIZ[/size]
|
[size=6]Sağolasın YDK! Şimdi size yapacağımız eylemi açıklayacağım. Eğer katılmak isteyen olursa bizimle birlikte İzmir'de görüşürüz.
11 Ağustos günü İzmir Atatürk stadında büyük bir törenle açılacak bu olimpiyatlar. Ve ülkeler teker teker geçiş yapacaklar tıpkı olimpiyatlardaki gibi. İşte Kemalist Üniversiteliler Birliği olarak yaklaşık 150 öğrenciyle orada Kıbrıs Rum Kesminin geçmesini bekleyeceğiz ve onlar sahaya çıktıkları anda benim buradan getireceğim büyük KKTC bayrağını Tribünde açıp Yunanistan geçene kadarda açık tutacağız.Tabii orada çevremizde bulunan diğer insanlarada küçük bayraklar dağıtıp bu olayı genişletebiliriz. Birde bir pankart hazırlatıyoruz yine büyük birşey üstünde ingilizce olarak "Kuzey Kıbrıs'ta yaşadığım için beni hapset!Eğer becerebilirsen? EU-USA-Ve diğerleri" yazılı onuda baştan sona tribünde açacağız. Katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçsin arkadaşlar Özel mesajdan.İlginize teşekkür ederim.[/size]
|
|
|