Konu
:
Üniversite Olimpiyatları Sitesinden KKTC'ye Büyük Ayıp!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
18.07.2005, 14:30
#
49
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido
381
Mesajına
949
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
821
[size=6]
Arkadaşlar yapılan bir yanlışlık değil ayıptır. Biz yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Lefkoşa'nın Türkiye B.elçiliğiyle görüştük, İzmir belediye başkanı ile görüştük. Ben liderimiz sayın Denktaş ile görüştüm, Sivasspor.com olarak e-posta kampanyası yaptık. Devreye sokmadığımız bir Hilmi Özkök le A. Necdet SEZER kaldı
Artık dönüşü yok. Eğer Başbakanlığı ayıplayacak e-postalar yollayacaksanız tamam ama onlara Universiad'ı şikayet edecekseniz hiçbir şey kazanamazsınız. Artık eylem zamanı yapacak birşey kalmadı. Biz Türk evladı Türk, Atatürk'ün verdiği emaneti sonuna kadar savnmaya yemin etmiş tıpkı onun dediği gibi "kendi emanetini savunan" Türk gençleri olarak, Kemalist Üniversiteliler Birliği olarak, Türkiyemin Dörtbir yanından gelen öğrencilerle KRK sahaya çıktığında o devasa KKTC bayrağını açacağız ve Yunanistan gelene kadarda indirmeyeceğiz. Bize katılmak isteyen herkes gelebilir. Gelmeyende O muhteşem görüntüleri ve Rumların yüzünü Televizyonlardan izlesinler kaçırmasınlar
Ben biraz hararetli konuştum bukez kusura bakmayın BadBoy sende kusura bakma gardaş bir anda parladım .Aslında pekde Bad bi boy değilsin sanırsam
:P
[/size]
Kibrisli nickli Üyeye özel Mesaj Gönderin
Kibrisli - Daha Fazla Mesajını bul