--->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Selamlar tüm Sivassporlulara.Arkadaşımızn bu yazısı samimi duygularla yazılmış ve de her Sivassporlunun gönlünden geçenleri dile getiren bir yazıdır.Yazılanları okuyup da bunlara katılmamak mümkün değil.Sivasspor şu an tarihi bir başarı ile kırk yıllık geçmişi içersinde belki de gelebileceği en üst seviyededir..Daha üç beş yıl öncesine kadar bırakın süper ligi ikinci ligin bile hayal gibi göründüğünü unutmamak gerekir...Sivasspor şu anki görünen tabloya bakıldığında şampiyonluk yolunda ilerlerken maddi imkansızlıklar yüzünden süper ligin tartışmasız bir numaralı forvetini satmak durumuna gelmiştir...Eğer ki bu inanç ve istek sezon sonuna kadar devam etse şampiyonlar ligine kalınabilinse ordan alınacak parada Mehmet Yıldızın transaferinden gelineck parayle eşdeğerdir...Burda benim sözüm idarecilere olacak.Bu takım bu inanç ve azimle buraya kadar gelmişken ,kadroyu bozmayın vede sezon sonuna kadar bu kadroyla ligi en iyi yerde bitirin...Maddi konularla ilgili sıkıntılarada burdaki arkadaşlarımız vede bazı tv lerdeki yorumcular Sivas dışında yaşamakta olan Sivaslı işadamların neden yardım yapmadıklarını, Sivasspora sahip çıkmadıklarını yazmışlar...Şunu unutmayalım maaalesef Sivasspora yardımı olacaklar şu anda Sivas da yaşayan halktan başka kimse olmayacaktır...Bunun altını çizerek söylüyorum .İstanbulda bugün iki milyona yakın nüfusumuz,dörtyüzden fazla dernek koooperatff federasyon...vs..vardır.Ama bunlar genelde dar bölge milliyetçiliği yapmaktadırlar.Bunların Sivassspora katkıları bulundukları mahallede, kahvede ,lokalde...vs Sivasspor maçı seyredip, sonrada bir Sivassporlu edasıyla hava atmaktan öte geçmez.Bu konuda söylenecek çok söz var ama uzatmaya gerek yok...Buradan Sivas belediye başkanı sayın Sami AYDIN beye seslenmek istiyorum.Sayın başkan yaptığınız icraatlarda ne kadar kararlı bir tutum içinde olduğunuzu görüyoruz,,Gelin bu kararlılığınızı SİVAS SPOR içinde gösterin.Sivassporumuz için çarşı içersinde veya dışında sabit gelir getirecek bir alışveriş merkezimi olur, büyük bir hipermarketmi olur artık her Sivaslının vede Sivassporlunun severek alışveriş yapacağı yaptığı her alışverişten dolayıda Sivassporumuza bir katkısı olacağına inandığı bir yer açın veya buna önderlik yapın....Sayın başkan unutmayın ki Sivassporumuzun başında bulunan başkanımız daha önce Sivas dışında yaşamaktaydı.Ama kırk yıldan sonra gelip Sivasımızda Sivaslıya bu gurur vede sevinç dolu günleri yaşatmıştır .Sizde bu kentin tarihine adınızı yazdırmak istiyorsanız lütfen Sivassporumuza sahip çıkın..Abdullatif ŞENER Beyfendi tesisleri şehrimize kazandırdı sizde Sivassporumuza bir alışveriş merkezi veya bir hipermaket kazandırarak Sivassporlunun gönlünde taht kurun...Başka SİVAS ve başka SİVASSPOR yok....saygılarımla
|