Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!
Alt 27.12.2007, 12:56   #10
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!

Ben Sivassporu ta ucuncu ligde oynadigi zamanlardan beri tutuyorum,asagi yukari 20 senedir.Inanin ucuncu lig maclarinda o stad dolup tasiyordu,disarida bir okadarda insan kaliyordu,ki ozaman ayakta daha fazla seyirci aliyordu 4 Eylul .Ikinci ligde yine oyle hermac dolardi,ben herzaman cilginlarin oldugu yerde yada yenicerilerin oldugu yerde izlerdim maci,hic susmazdik,mac boyunce tezahurat mactan cikinca sesimiz kisilir konusamazdik bile,bogazimiz patlayana kadar bagirirdik,amac neydi Sivassporu biryerlere getirebilmek,ucuncu ligde sampiyon olduk,ikinci ligde sampiyon olduk.Simdi super ligde oynuyoruz ustelik sampiyonluktan yada uefa kupalarina katilmaktan bahsediyoruz ama stadyumumuzu bile dolduramiyoruz.Ben anlamiyorum Sivas halki ne istiyor maca gitmek icin,Sivas merkezde yasayan 300.000 Sivasli var 15.000 kisi cikmiyormu bunlarin icinde maca gidip izleyecek,Baska bir faliyetimizde yok Sivasta futboldan baska bir aktivite yok.Git maca hem takimina destek ol hem stresini at.
Adim gibi eminimki Sivasta halen Istanbul takimlarini tutan onbinlerce insan var,onlar Sivasa geldiginde stada gidip deplasman trubununu dolduran insanlar var.neden halen sahip cikmiyoruz Sivassporumuza?Ne istiyor Sivas halki neyi bekliyor Sivas halki.Haydi yigidom sahip cik takimina.