Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.07.2005, 17:13   #30
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Sivasspor’un süper ligde başarılı olacağını dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Savaşan, mücadeleci bir takım geliyor “ dedi.
Gerede kampının ardından ikinci dönem kampı için Almanya’nın Hannover kentinde hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdüren Sivasspor’un süper lige günde çift idman yaparak hazırlandığını , kadroya dahil edilen yeni sporcularında çabuk adapte olduğunu dile getiren Lorant, yiğidoların süper lig reçetesinde başarısızlığa tahammülü olmadığını söyledi.
MAĞLUBİYETİ KABUL ETMİYORUM
Sivasspor’un başarısına ortak olmak amacıyla teklifi kabul ederek takımın başına geçtiğini dile getiren Werner Lorant “ Türkiye’de Fenerbahçe’yi çalıştırdıktan sonra ikinci bir takım aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Sivas’ı Almanya’dan tanıyorum.Sivas gurbetcisi çok olan bir il. Almanya’da Sivaslı çok ahbablarım ve tanıdıklarım var.Bana teklif geldiği zaman hiç tereddütsüz kabul ettim. Benim Teknik Direktörlük kariyerimde kesinlikte mağlubiyete, başarısızlığa yer yoktur.1967 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu güne kadar süper lig hayali ile yanıp tutuşan bir takımı süper ligde başarılı kılmak istiyorum.Türkiye’nin köklü ve en çok taraftar kitlesine sahip bir takımında görev almaktan, bu takımın başında olmaktan mutluyum “
SAVAŞAN BİR TAKIM
Sivasspor’da göreve başladıktan sonra başarılı olabilmek için takıma alınması gereken sporcularla ilgili olarak yönetim kuruluna rapor sunduğunu ve rapor doğrultusunda istediği tüm sporcuların kadroya dahil edildiğini de dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Başarı isteyen bir takımın başarılı olması için belirli kıstaslar vardır.Bu kıstaslar yerine getirilmediği zaman başarı beklenilemez.Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim ki, bizim takım başarıya susamış bir takım. Her yönüyle başarı bizi bekliyor. Çok iyi bir kadromuz var, genç bir ekibiz, süper lige renk getirecek, taraftarlarıyla örnek olacak bir takımız.Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, geçen bir takım değil, koşan ve savaşan bir takım oluşturduk “dedi.
TARAFTARINA HAYRANIM
Türkiye’ye geldiğim zaman üç büyük kulübün taraftarı beni çok büyülemişti. Sivasspor’un taraftarını görünce Türkiye’nin en çok taraftar kitlesine sahip bir takımında görev almanın heyecanını yaşamaya başladım.Sivas’ta,İstanbul’da olduğu gibi Hannover’de de taraftarlarımız takımı biran olsun yalnız bırakmıyor. Avrupa’dan akın,akın gelerek takımı görüyorlar.Ben bu taraftara hayarım “ dedi.
TATLI İDMAN
Süper lig öncesi ikinci dönem kamp hazırlıklarını Almanya’nın Hannover kentinde sürdüren Sivaspor’un idmanları tatlı geçiyor. Her idman sonrası taraftarlar hazırladıkları baklavaları sporculara ve teknik yönetime ikram ediyor. Sivaspor’un günlük iki idmanını da yaklaşık olarak 500 taraftar takip ediyor.
ANDERSON’A İLGİ
Almanya’nın Hannover kentinde süper lig öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor’da golcü Anderson büyük ilgi var. Sempalik hareketleriyle taraftarların taktirini kazanan Brezilya’lı Anderson, gollerinin süper ligde de devam edeceğini söyledi.