-->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Bu forumda yazılan ve önerilen o kadar fikir ve öneri olmasına rağmen hala ses seda yok. Acilen yapılması gerekenler:
1. Taraftar Komisyonu kurulmalı ( taraftar bilincini artıracak, Sivasspora devamlı gelir getirecek kart organizasyonu yapacak,Sivas dışındaki tüm Sivaslılara ulaşabilecek çözümler geliştirecek )
2. Akil adamlar komisyonu kurulmalı (her türlü önerileri alıp değerlendirecek ve raporlar hazırlayacak ve böylece yönetim üzerindeki yükü hafifletecek ve onların takıma konsantrasyonunu artıracak gönüllü bir komisyon )
3. Medya iletişim komisyonu ( tüm yerel ve ulusal medya ile iletişimi ve organizasyonları yapacak, içinde ulusal medyadan insanların da olacağı )
4. Sivasstore Komisyonu ( tescilli ürünlerin en kolay yollardan dünyadaki tüm Sivaslılara ulaşmasını sağlayacak şekilde)
5. SMS kampanyası (5858) ( yardımlar az miktarda görünse de sayı çok yukarlarda olacağından başarılı olacaktır. Çevremde Sivaslı olmayan birçok insan yapsınlar ben de gönderirim demektedir.)
6. Sponsor Komisyonu ( mevcut sponsorlarla olan antlaşmaları gözden geçirecek, yeni ve farklı alanlardan sponsor bulacak, bünyesinde kamuoyunca çok tanınmış ve saygın kişileri barındırması gereken bir komisyon )
neyi bekliyoruz, ikinci devre başlıyor. Sn Vali üzerine bu yük bırakılırsa gideceğimiz yol çok uzun olmaz, bürokrasi bir yere kadar iş yapar çünkü....
|