Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluy
Alt 04.01.2008, 21:07   #4
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluy

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
haklısın kardeşim ama doğruları söylemek bazılarının zoruna gidiyor.ben başkan cebine atıyor demedim?benim dediğim yani devamlı her platformda para denilmesi yanlı diye düşünüyorum.zaten gerekli kuruluşlar çalışalar yapıyor.mesela parayı bulsak süper transferler yapsak ligi 8.sırada bitirsek mahçup olmaz para diyener?yani devamlı gündeme para olarak gelmek yanlış.benim yazılarımı daha iyi okuyarak idrak ederseniz sevinirim.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla