-->: BASKETBOL
Kings son çeyrekte güldü
NBA'de dün gece Memphis Grizzlies'ı ağırlayan Sacramento Kings son çeyrekte yakaladığı 35-28'lik üstünlükle zor da olsa galip gelmesini bildi (116-113).
Sezon başından beri forma giymeyen Mike Bibby'nin yanısıra Ron Artest ve Kevin Martin gibi önemli oyunculardan yoksun olan ve ilk yarıyı 56-54 geride kapatan Kaliforniya ekibinde John Salmons 28 sayı, 11 ribaunt, 7 asist ile maça damgasını vuran isim oldu. Beno Udrih 25 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ile sezon başından bu yana yakaladığı çıkışı sürdürürken Brad Miller 22 sayı, 10 ribaunt, 5 asist, Francisco Garcia ise 22 sayı, 4 ribaunt ile oynadı.
Konuk ekipte ise Rudy Gay 31 sayı, 7 ribaunt ile sahanın en skorer ismi olurken Pau Gasol 19 sayı, 5 ribaunt, 2 blok, Mike Miller 18 sayıyla oynadı.
|