-->: İHANET VE ÖZÜR !!!
Merak etmeyin ben inanıyorumki başka saflarda yer alan sivaslı kardeşlerimizde bir gün sivassporun anadolunun parlayan yıldızı olduğunu fark edip hepsi sivasspora koşacak ve gönül vereceklerdir şahsen ben onlarca sivaslıyla bu konuda kırıcı olmadan tartıştım doğru yolu bulmalarında yardımcı oldum istanbulda sokağımdan gecenleri bile sivasspor hayranlığı sardı nedenine gelince süperliğe cıkmasından bu yana hiç aralıksız benim evimin balkonları sivasspor bayaraklarıyla dolu 4 senedir 8-10 tane bayrak yıprandı yenileriyle değiştirip devam ediyorum sokaktan gecen herkes burası sivaslının evi demeden gecemiyor biraz mücadele yapmak lazım cevremeizdeki sivaslı kardeşlerimizi usulünce ve sabırla kırıcı olmadan sivasspor aşkı aşılamalıyız adamlar doğma büyüme sivas dışındalar anaları babaları çocuğuna sivası anlatmazlarsa sivasa götürüp akraba eş dost ziyareti yaptırmazlarsa yeni yetişen genclikten ancak bu kadar taraftar bulunur ben oğlumla beraber istanbuldan kalkıp sivassporun deplasman maclarına gidiyorum daha bu genc başka takıma karşı sempati duyarmı hiç sizler sivas dışındaki yiğidolar lütfen çocuklarınıza sivası ve sivassporu iyi anlatın memleketinden kopuk yaşamasın
BAŞKA SİVAS YOK---VEDE--- BAŞKA SİVASSPORDA YOK
|