Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR:2 TS:0
Alt 13.01.2008, 19:49   #215
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Reden --->: SİVASSPOR:2 TS:0

Alıntı:
bordovemavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş büyüklük ayaklarına girme iki maç alıp, bir zamanlar kocaeli vardı hatırlıyormusun, sonra istanbulspor vardı şimdi hatırlıyormusun, antep küme düşme mücadelesi veriyor vs.vs.vs. Bence büyüklük ayaklarına girmeden takımınıza sahip çıkmayı öğrenin.Takımınız lider ve iyi bir hava yakalamış, sahanız hala boş, seyireciniz organize olammaış, statda doğru düzgün bayrak bile yok. Sözün özü büyüklük iki maç almayla olmaz ki gün gelir 6 kere şampiyopn olsanız bile sayısız kupaları getirseniz bile Trabzonspor gibi kalkıp 3 galibiyet alanlar sizi eleştirmeye başlar. Trabzonsporun takımı çok kötü ve evet oynadığı futbol ile büyük değil ancak camiası ve arkasındaki potansiyel gücü ile en büyük.Bundan emin olun. Tarihimizin en kötü Trabzonu var ama biz bir ölür bin diriliriz. Bu arada bugünkü galibiyet için tebrik ediyorum sivasporu anacak ilk maçımız için hiçbir zaman.

Acın büyük anlıyorum ama geçmişe değilde biraz kafanı kaldırsan diyorum artık o saydıkların hiç biri yok belkide Trabzon da var diye yazmalıydın tıpkı yukarda belirttiğin gibi çünkü artık sizde yoksunuz Sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrr Yiğido varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla