13.01.2008, 20:00
|
|
YASAKLI ÜYE
231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: TRABZON taraftardan
Alıntı:
oflim Nickli Üyeden Alıntı
daha 6.macı oynadık kardeş.
bunun elbet trabzonuda var biliyorsun.
tabzon bu tür maçlarda rakibini ya kümeye gönderir yada bir daha asla belini doğrultamayacak hale sokar. vanspor rizespor samsunspor örnekleri ortada!
trabzonun hiçde bittiği yok.
sizin yeriniz sene sonunda belli.
en fazla 5.olursunuz.
buda doğal olarak tarihinizin en önemli başarızı olarak ve bir dahada bu başarıyı yakalayamamk üzere tarihe gecer.
sende cok iyi alışacaksın bundan sonra belki kendi evinizde beraberlik görürsüzün.
aslanda parcalar sizi kartlada kanaryada.
bakmayın biz kaostayız.
|
Arkadaşım 4 Büyük Yok sende biliyorsun Trabzon bitti Bitirdiler Durumunuz İçler Acısı Yanal da söyledi maç sonra afallamıştı adeta ne diyeceğini bilmiyordu sonra diğer takımların beğenmeyipte yarı yolda bırakan kaç tane futbolcusu var biliyormusun Balili gb Petkoviç gb v.b...Ceyhun da yakında bize gelirse İnan bizi Milan bile tutamaz artık 4 büyükten biri Sivasspor bunu ben değil Türkiye Medyası değil Dünya medyası söylüyor sonra sana şunuda söylemek istiyorum ;En çok uluslararası sitelerde haberlerde söz edilen bir takımız biz manisa oacağız diyenlere cevabını verdik vermeye devamda edeceğiz 3. senemiz ve her geçen senede çok daha ii oluyoruz biz geçici bir aşka sevdaya bağlanmadık biz ;Dünyada iki renk gül olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızıların solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun...Yani bizimki bir rüya değil Hani Sn Başkanımızın bir sözü var Bizler inandık sizde inanın..!!Bizde inanmaya devam edeceğiz Bir ömür Kalbimiz onunla He bu şu demek olmuyor Trabzon u Hafif görmek Elbette Güçlü takım ama Osmanlı gb oldu sonu Artık Otoriterliğini Saygınlığını Kaybetti Medya bile hemen hemen yer vermez oldu sizlerde farkındasınız Ama yinede başarılar dilerim..
|
|
|