Tekil Mesaj Gösterimi
SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
Alt 15.01.2008, 05:32   #1
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU

SİVASSPOR'umuzun onurlu duruşu,Türk futbol kamuoyu kadar,taraflı-tarafsız olmaksızın her çevreden takdir toplamaktadır.Türkiye'nin dört bir yanından,takımımıza karşı sempati her geçen gün arttığı gibi,yeri geldiğinde öz evlatlarımızdan alamadığımız desdeği,başkalarındanda görür olduk.Sadece laf olsundan öte sevincini bizlerle paylaşan,kampanyalarımıza desdek veren,sitemize girerek sevinçlerini bizlerle paylaşan üyelerimize,www.sivasspor.com olarak teşekkür ederiz.
İnşallah ilerleyen süreçtede,tüm futbol kamuoyunun takdirini toplamamıza neden olan başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,futbolcularımıza dik duruşumuzla beraber,haklı şekilde süren ve büyük seyircimizin fair play anlayışı bizi buralara getirdi.
Aşağıda alıntı yaptığım yazıyı,bir başka gurur ve onur ile okudum.Burdan okuyarak,bir başka pencereden bakmanızı istedim.

-----------------------------------------------------
Alıntı:
DENİZEVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...SİVASSPO R...

Koyu ve fanatik bir FENERBAHÇE li olarak gönlümde taht kurmuş olan ve başarılara imza atmaya devam eden Anadolu hemde örnek öncü centilmen-fedakar-misafirperver tam Anadolu takımı olan SİVASSPOR u ayakta alkışlıyorum.ALKIŞLAR...ALKIŞL AR...Gerçekten Sivasspor a olan aşkım ve sevgim bir kat daha arttı.Tebrikler SİVASSPOR...Seyircisi ile tam takım ruhu olmuş bu güzel futbolu kadar o temiz saf-temiz yüreğine saygı ve sempati duymamak elde değil !..İnanın öylesine çok sevmeye başladım ki kelimelerle ifade etmekte adeta zorluk çekiyorum.Ben bir BALIKESİR li olarak sizlerle gurur duyduğum kadar başarılarınızda sevinç gözyaşlarıma engel olamıyorum.Bu güzel örnek takım ruhu ile sitesinizde izin verirseniz değerli paylaşımlara katılarak sizlerle bu sevinçimi herzaman paylaşmak çok istiyorum.Gerçekten kendimi bir SİVAS lı olarak görmeye başladım.Bunu bana aşılayan o güzel seyircinizin örnek tutum ve davranışları başta olmak üzere etken olmuştur. İlk işim 5058 yardım kampanyası ile başlamıştır.Gönlüm ve ruhum SİVASSPOR un ŞAMPİYON olmasını çok istiyorum.Ve bunu çok hak ediyor ve olacakta diyorum.Bu futbol efsanesinde öncü olan değerli ve çok kıymetli SİVAS seyircisine laik diyorum.Yakışanda budur.Tebrikler Bülent hocam, Alkışlar Başkan ve yönetimi, Bravo tüm Sivasspor futbol takımı oyuncularına,Helal olsun "O" muhteşem Sivas ın centilmen seyircisine...Adım-adım ve emin adımlarla o güzel hedef olan ŞAMPİYONLUK yolunda sizlere sonsuz başarılar dilerim.ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...