Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sivas'ı Çekemiyorlar..
Alt 16.01.2008, 21:00   #3
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ı Çekemiyorlar..

o yazar aslında uzunca bir süredir bunu yapıyor...yazının tümü okunursa orda bir sürü yalan yanlış bilgi verdiği de görülecek...80-81 sezonunda trabzon amatör takımının ligi lider bitirmesine rağmen hakkından feragat ederek ikinci olan sivassporun ikinci lige çıkmasını sağladığını ve aslında tüm sivaslıların trabzona minnet duyması gerektiğini yazmış...bir kere o sezon 83-84 sezonu idi...sivas tarihinde ilk defa amatör lige düşmüştü...hopa, bayburt, tokat ve trabzon amatör gibi takımlarla aynı guruptaydı...ben o tarihlerde ortaokul öğrencisiydim ve biriktirdiğim harçlıkla sivas-trabzon maçına gitmiştim...mahşeri bir kalabalık vardı...zor bir maçtan sonra 2-1 maçı aldık...ama sivas taraftarı trabzona yoğun bir sevgi gösterisinde bulunmuştu, çünkü o tarihlerde sivasta üst seviyede bir trabzon sempatisi vardı...gerçekten de ligi ikinci sırada bitirdik...ama mevzuat gereği trabzon üst lige çıkamadı çünkü o zamanlar aynı adı taşıyan takımların profesyonel liglerde yer almasına izin verilmiyordu...ve biz ikinci lige çıktık...yani trabzonun lütfu ile değil...ancak o sezon trabzon spor 1. ligde şampiyon oldu...sivasta tüm caddeler sivasspor ve trabzonspor bayrakları ile süslenmişti...ben hayatımda ilk defa sivasta sivasspor haricinde bir takımın bayrağının asıldığını ilk defa görmüştüm...ancak bugünkü duruma bakın bir de...trabzonlu bu ve bunun gibi yazarlar ve trabzon taraftarlarının gayreti ile bu sevgi ve sempati tersine döndü...umarım yeniden eskisi gibi olur...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...