--->: İ.B.B.:0 SİVASSPOR:2
Şampiyon geliyor Şampiyon....İst.B.B maçından ne yalan söyleyeyim pek ümidim yoktu, İst.B.B. en azından beraberlik koparabilir gibime geliyordu ama SİVASSPORumuz beni yanılttı, iyi ki de yanılttı Allah şükür!! Yiğidolar adım adım şampiyonluğa gidiyor. Yapılması gereken 3 büyüklerle! içerde oynayacağımız maçları kayıpsız atlatmak...Bunu başarabilirsek belki inanması güç ama şampiyon olabiliriz!!!
Belki sayın Ahmet Çakar içinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetlemiş:
Artık tabu yıkılsın
AHMET ÇAKAR
" “Hayali” bile zor, ama bu hayalin gerçekleşmesini çok istiyorum... Çünkü Türk futbolundaki “tabu” yıkılsın artık... Eğer Sivasspor bugüne kadar sergilediği azmini ve inancını kaybetmezse, onları yollarından hiç kimse çeviremez... Yani, bilinen ve dile getirilen; “Bazı güçler üç büyüklerden başkasının şampiyon olmasına izin vermez” düşüncesi koca bir palavradır... Kısacası; Sen çıkıp aslanlar gibi futbolunu oynar ve kazanmaya devam edersen hiç bir kötü niyetli gücün seni şampiyonluktan etme şansı ve ihtimali yoktur.... "
Ben bu cümlelerin altına imzamı atarım...Haydi SİVASSPOR yüzümüz artık gülsün!!!