Tekil Mesaj Gösterimi
--->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM
Alt 23.01.2008, 09:23   #139
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM

DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Degerli yorumlariniz, vermis oldugunuz bilgiler hizmet kalitemizinsurekliligine katkida bulunmaktadir.Daha iyi hizmet verebilmemiz icinelestirilerinizi dikkate alacagimizi bildirmek isteriz. Benzeridusunceleriniz oldugunda bizi yeniden bilgilendirmenizden mutluolacagiz. Saygilarimizla OMER FARUK ELDEMIR DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.t r >Sivasli sivassporlular olarak özellikle istanbulda yasayanmilyonlarca sivasli>sivassporun adina rica ediyoruz sivasimizin maçlarini en azindanliderliginin>hatrina naklen yayinlansin>saygilar> basarilariniz devamini diliyorum>alaattin bircan>istanbul sivasspor taraftarlari dernegi adina>

PEŞİNE DÜŞÜNCE OLUYOR, BANA GERİ CEVAP VERDİLER, DERNEK ÜYESİ OLMADIĞIM HALDE DERNEĞE HİZMET ETTİM AYRICA