--->: MERSİN'den SESLENİŞ
BİR ANIM.....
Sivasspor süper lige cıkmayı garantilemişti. Yanılmıyorsam ya son hafta macını yada sondan bir onceki hafta macını Mersinde Mersin İdman Yurdu ile oynamakta idi..
Tabi ki bizde bir heyecan bir heyecan anlatamam size..Sivassporu görmek icin bilet kuyruguna girdik..O zaman Mehmet Yıldız abi bu kadar ünlü degildi.Kalitesi süper ama super lig ünü henuz yoktu.. Yani en azından simdiki kadar..Biz mehmet yıldızı ızlemek ıcın can atarken bilet kuyrugunda Mersinin nemli sıcak havasının kahrınıda cekıyorduk..Derken sınıfımıza yenı gelen bir arkadasta yanımızda ıdı. Henuz tam anlamıyla tanısamamıstık sadece selamdan selama idi alakamız... Bilet alma sırası bize geldiginde o yenı gelen arkadas yani CİHAN isimli arkadas bir anda sıradan cıktı.. Biz sasırdık ve neden dedık cevap vermedı.Ben maca gırmek ıstemıyorum dedı ama bız bırakmadık..
Zor bela Cihan'ı ıkna ettık ve maca girdik.stattaki yerimizi aldık ve bir sölen havasında macı ızlemeye koyulduk.Tabi destegımız Mersın Idman Yurduna ve tamda İdman Yurdunun cılgın taraftarı SEYTANLAR ın yanında idi..Biz Mersını destek amaclı tezahuratlarımızı yaparken Cıhan'da hep bir suskunluk vardı.
Yanılmıyordam Mehmet Yıldız ıdı..Evet gol gelmıstı SIVASSPORdan..Mersın Idman Yurdu trıbunlerınde buyuk bır suskunluk fakat o da nesi.. Arkadasımız Cıhan Sıvas golunden sonra o cılgın taraftarın arasından gooooooollll diye haykırdı birden.. Biz saskınlık ıle Cıhana bakar ıken SEYTANLAR da bıze bakıyordu ama saskınca degıl kızgınca : )
Mersın taraftarının kızgınlıgı artmaya basladıgı anda biz kalktık ve Cihanın koluna girip stat dısına cıkmak zorunda kaldık... O sıra arkamızdan yedıgımız laflarda oyle kaldı...
Dısarı cıktık ve Cıhanı karsımıza aldık... Kardesım senın derdın nedır ? Okadar cılgın taraftarın arasında rakıp takım gol atınca goool dıye bagırılırmı ? dedık...
Cihan biraz utangac biraz üzgün kimligini cıkartıp bize uzattı... Manzara komıktı... Cihan Sivas'ın Şarkıslasındanmıs : ))
işte boyle bır olay gectı bazsımızdan paylasmak ıstedım sızlerle...
sevgılerımle
|