Tekil Mesaj Gösterimi
Aslantepeye karsi Sivastepe icin Testek!
Alt 26.01.2008, 03:18   #86
ercis
Acemi Yiğido

ercis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISI
Standart Aslantepeye karsi Sivastepe icin Testek!

Oncelikle tum sivasspor ailesini saygiyla selamliyorum ve umut ederimki hepinizde sihhatlerdesinizdir.
Degerli kardeslerim malumunuz sanli DEVLETIMIZ parasi olan ve parali adamlari olan Galatasaray'a seyrantepeyi feda edip o yerin isim hakkinida onlara vermis olmakta ki adamlarda orasini Aslantepe adiyla anacaklar. Ben bu isleme tum kanaatimle karsiyim cunku o parali Galatasaraya yapilacak yatirimlar biz halkin vermis oldugu vergilerle saglanacaktir. Biz Sivasspor'lular olarak 16 binlik stad'larda oynayalim parali Galatasaray vergimizle verecegimiz paralarla hic harcama yapmadan buyuk sermayeler kazanacaktir. Arkadaslar bu ADALET mi simdi. gelin hep beraber buna son verelim. tum grup taraftarlari, kamu krum & kuruluslari ve medya'yi bir araya getirelim ve buna karsi cikalim. Asil ihtiyac sahibi olan Sivasspor'dur. Ayrica bildiginiz gibi bir kac ilde de yeni stad'lar yapildi ama gelin bizler birleselim sanpiyon olan takimimiza bir stad kazandiralim. Site yonetici kardeslerimdende ricam bu konuyu uygun bir sekle getirip duyuru seklinde ana sayfada yayinlatsin.
Ben yeni stad'in ihtiyac ve gerkli oldugunu herzaman belirtmistim. Bu yontemde taraftar olarak bizler birseyler yapabiliriz ki yapmaliyizda. herkese buraya tesadufen gelmedigimizi ispatlamaliyiz. Bu zaruri bir ihtiyactir.
Eger Galatasaray stad istiyorsa parali adamlari coktur onlar yapsin. Ornegin paramiz yok deyip kapanya yapan Adnan Polat kulup bunyesindeki kendi kuruluslarinin reklam panulari yerine para ile diger kuruluslara satsin ve Italyan kuluplerine cuval dolusu reklam parasi ve o italyan kulupte pay satin alip onlara trasferler icin para verecegine Galatasaray'a yatirim yapsin.
Ayrica Devletimiz Galatasaray'a ne hakla bu seyrantepe'yi Galatasaray'a veriyor. Dusunun hem onlara stad yapacak hemde adamlar seyrantepe adini degistirecekler, pe adamla oraya o adi verenlerin kemikleri sizlamayacak mi ve bunu hic mi dusunmediniz mi?
Iste buna karsi bizlerde bir SIVASTEPE projesi hazirlayip kanpanyalara giriselim. Tum sehir halki & ilceleri ve disardaki Sivasspor taraftarlarida destek verip buyuk bir imza atmaya hep beraber Umutla yuruyelim.
Saygilarimla....

Dip NOT: Unutmayalim basarilar basarilari getirir ve o basarilarda daha buyuk basarilar getirir.
ercis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ercis'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...