--->: HEDEF TUTTU, YOLA DEVAM
Arkadaşlar yavaş yavaş gerçekci olmamızın zamanı gelmiştir. Türkcell süper liginde kendi boyumuzu yavaş yavaş gösteriyoruz. Biz bu ligde daha yeniyiz mazimiz kısa. Hedeflerimizi hemen yukarılara çekersek bir zamanlar intertotaya katılıp başarı yakalayan takımlarımızın hemen form tutup sonra ligde çuvalladığı gibi mazallah bizde aynı akibetlere düşeriz. unutmayalımki artık lig çok daha kızgın bir hale geliyor. küme düşmeye aday takımlar 20 hafta 15-20 puan göremezken 10 haftada 20-25 puan alabilecek bir ligde yer alıyoruz. kim kimden puan alıyor kim kime diş biliyor bunları unutmayalım.Tamam şu anda sıralama ve puan açısından çok güzel bir yerdeyiz. Ama artık şu ayaklarımız yere sağlam bassın lütfen. Özellikle seyircimizden bunu istirham etme hakkını kendimde buluyorum. Nedenine gelince. çok çok iyi biliyoruzki bu ligde digitürk satışları düşmesin diye yukarıdan puan cetvelinin düzenlendiğini büyük takımların düşe kalka şampiyonluk potasında yer aldığını. Onların umurundamı bir sivasımızın bir kayserinin potaya girmesi. bu pastayı bize yedirmemek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklardır. onun için biz artık önümüze hedef koyuyorsak haddimizi bilerek koymalıyız. bizim eksiğimiz çok ama yerine alternatifimiz az yada yok. bir balili gitti sedat gitti (sakatlıkdan dolayı tabiki) takımımızın gülen çehresi değişmeye başladı.ben gaziantep ve fb maçlarında tanıyamadım takımımı bir şeyler kötü gitmeye başladı. bunun dalları ve açıklamaları mutlaka mevcut. Bakın kayseri ile aramızdaki 15 e yakın puan farkı eridi gitti. düştü yediye. Biz antep deplasmanında akına dua ediyoruz. Futbolun şans meleklerine dua ediyoruz. Baştada dediğim gibi artık ligin yokuşu bitti inişi başladı. Çok dahada dikkatli olmalıyız. Ne enteresan şeyler olacak bu senede. Hadi oftaş maçını geçtik. ama Rize maçına şu gülen çehremizi yansıtalım. Hiç değilse uefanın ucundan tutalım. tabiiki dua edelimde 3 büyüklerden biri kupayı alsın. Sağlam basalım yere sağlammm.
En büyük Yiğido
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|