12.02.2008, 10:11
|
|
|
Usta Yiğido
525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı
mehmet tek başına napabilir ki ?
m.ali ye gelince kimse ondan alex olmasını beklemiyor ama en azından kendi olabilir...
4 sezon öncede aynıydı saçma sapan şutlar, frikikler, kornerler...
belki arasıra bu tür denemelerde gol atıyor ama emin ol attığından daha fazlasına engel oluyor..
antep maçında iki üç dört defa topu kaybetti veya arkadaşı kaybedince dönüp sırtını gidiyor...bu davranış takım arkadaşlarına saygısızlıktır...
ha eğer koşamıyorsan söylersin hocana ben koşamıyorum ona göre sahada da koşamam dersin o da tedbirini alır...
inşallah uğur en kısa zamanda düzelir takıma girer de kurtuluruz
|
Düşüş tek başına Muhammed Ali'de değil düşün bütün takımda bu bir gerçek... Bir Mehmet bir Hayrettin bir Musa hatta Abdurrahman hepsi düşüş içinde... Bu maç sağ kanat bindirmesi görmedik... Mehmet'in kanattan topu alıp ceza sahası etrafında bir yay çizmesine hoca bir uyarı yapmalı artık iyice kendini Raul, Ronaldo vari biri sanmaya başladı... Ayrıca kendisi topu kaptırdığında bir şey yapmazken takım arkadaşı kötü pas attığında topu bırakıp ona bağırması kötü tarafları uyarıya ihtiyacı var...
Burası Muhammed Ali konusuydu farklı yerlere gitti... Bence Muhammed Ali'den 90 dakika yararlanmaya çalışmak yerine 60 - 70 dakika faydalanmak en güzeli...
|