Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 10:27   #122
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Sensetik kardeşim Size tamamıyla katılıyorum mohammed ali son 3 mactada yok gibi oynadı bu kadar düşük performansla oynadığını son 3 macta gördüm sezon başında takıma katıldığında benden çok kimse sevinmemiştir sanırım ama malessef beklentilerimize cevap veremez duruma geldi ben şahsen son 3 macının 2 sini istanbulbüyük şehir ve fenerbahce maclarını stadyumda canlı izledim G Antepspor mazınıda naklen tv de izledim mohammed alinin oynadığı oyunu hiç ama hiç beğenmedim eğer dinlenmek istiyorsan söyle hocaya dinlen kardeşim sivasspor otobüs durağı değilki sahada oynamak yerine bekliyorsun Sivasspor son 3 macında 10 kişi oynadı bu oyuncumuzun dışında başka kaytaran oyun disiplininden kopan başka bir oyuncuya rastlamadım bana kalırsa hocamız mohammed alinin önce kulağını cekmeli sonrada bu hafta yedeğe cekmelidir aksi taktirde takımın eksik oynaması anlamına gelecektir
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...