--->: NASIL TARAFTAR OLMALI
Merhaba YİĞİDOLAR
Ben Kadir.Site'ye Yeni Üye Oldum İstanbuldanım Ve Sizlere Bu Konu Hakkında Birşeyler Söylemek İstiyorum.
Öncelikle sağlam bir tribün kurmak için kafada sağlam tribün ruhu taşıyan insanlar olmalıdır.Sorumluluk alabilen ve gerçekçi olarak takıma sahip çıkan
İkinci bi madde ise Sivasspor yönetimin Harbi şekikde grubu veya taraftar oluşumunu(dernek) harbi şekilde sahiplenmeli ve onlara kucak açmalı.
Sivasta yaşayan ve sivas maçlarına giden 7-70 yaş arası çekirdeğini alıp koltuğuna oturup maç izlemekle seyirci olmamamlı.Taraftar olup 90 Dakika sivasa destek olmalı.
Olimpiyat stadını full dolduran sivas taraftarları .. Azmıyız ? Sivas insanı tribünü idare edemezmi ? Neden çarşı GFB ultrAslan Diyolar ? Neden istanbul tribününü konuşuyorlar sürekli ? Veya şöyle ifade edeyim NEDEN HELAL OLSUN ŞU YİĞİDOLARA cümlesini duymayalım.
Bence Sivas insanın maça seyirci değil harbi olarak taraftar olarak katılsın .. besteler çıkarılsın türküler söylesinsin tezarüratlar yapılsın. Yönetim ile ortak kararlar alınsın .. Grup ismi oluşturulup Lisans alınsın daha sonra ürün olayına geçilsin.
Bence sivasspor ve insanının bunu yapacağına gönülden inanıyorum.
Anadoluda bi bursa,eskişehir,sakarya konuşuyorlarsa o kadarda YİĞİDONUN sesi ortaya vurulsun !
Haydi Yiğido .. Seyirci Kalma Taraftar Ol. !
Sende Şehrinin Takımını Gönülden Destekle !
Saygılarımla !
|