Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Yüksek öğretimde sonuncu olduk
Alt 18.02.2008, 00:11   #718
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Yüksek öğretimde sonuncu olduk

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bilmediğimden soruyorum işte....hiç gelmedi mi sahi bilimi desteleyen bir tane iktidar?
Türkiye tarihi Atatürk'ten sonra darbelerin ağırlığında geçti... İnönü döneminde 2. Dünya Savaşı tehlikesi memleketin elini kolunu bağladı... Ardından idamla biten Menderes dönemi ve darbe hükümeti... Ardından sahneye Demirel çıktı... 70'de muhtırayla başlayan 10 yıl ve 80 darbesi tabi bu arada Kıbrıs harekatı ve sık sık değişen hükümetler... 80 darbesinin ardından Özal döneminde bir parça kıprdanma oluyor Türkiye'de bilimde O'nun ölümüyle tekrar sahnede Demirel yine sık sık hükümet değişimleri bu sırada ülkede bilim adına gelişmeler var ancak hepsi göz boyama... Dışa bağımlılık artıyor gitgide... Ve 2000'li yıllar anlatmaya gerek yok herhalde ...

Sana kısa bir Türkiye tarihi anlattım sen olsan hangi arada ilmi bir çalışma yapabilirdin...