--->: BASKETBOL
LeBron'dan Hido'ya destek
NBA'de geçtiğimiz hafta sonu New Orleans'ta düzenlenen 2008 All Star Şöleni'nde, Doğu - Batı Karması All Star maçı sonunda MVP seçilen yıldız basketbolcu LeBron James, "All Star'da Hidayet Türkoğlu da yer almalıydı" dedi.
Cleveland Cavaliers'ta görev yapan 24 yaşında ve 2.03 boyundaki ünlü forvet, bir internet sitesinde yer alan blog'unda, bir soru üzerine Hidayet'e arka çıkan sözler sarfetti. James, müthiş bir sezon geçirmesine ve Caron Butler'ın sakatlığına rağmen kadroya alınmayan milli forvetimiz Hidayet Türkoğlu'nun, dev organizasyonda yer almayı hak ettiğini belirterek, "Hidayet Türkoğlu bence bu sezon Doğu Konferansı'nda All Star'da yer alabilecek kadar iyi bir performans gösterdi, ancak kadroya giremedi. Hidayet, Doğu Konferansı'nın en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan üçüncü takımı Orlando Magic'in formasını giyiyor ve harika maçlar çıkarttı" diye konuştu.
James, All Star'da MVP seçilmesiyle ilgili olarak da "Maça konsantre olmak kesinlikle çok daha kolaydı. İlk All - Star maçımda, daha önce böyle bir deneyim yaşamadığım için heyecanlıydım. Artık bu organizasyona alıştım. Yine de olağanüstü sporcularla bir arada bulunmak beni her zaman heyecanlandırıyor" yorumunu yaptı.
|