Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇIN ARDINDAN !
Alt 24.02.2008, 22:14   #31
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN !

Alıntı:
biyolog4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç 0-0 berabere sonuçlanınca üzülmüştüm,ancak kasımpaşa galatasarayı yenince bu üzüntümden eser kalmadı.çünkü ortada kaybedilmiş bir şey yok hatta lidere bir puanda yaklaştık,haftaya galatasaray-beşiktaş maçı var yani ikisinden biri kesinlikle puan kaybedecek.sivassporda bursasporu yenebilirse sorun yok.....

Olaya tüm Yiğidoların bu açıdan bakması gerektiğine inanıyorum. Şu an için haftayı en karlı kapatan ekip BJK oldu daha sonra biraz daha az karlı çıkan taraf ise Sivasspor oldu. Üstümüzdeki iki takıma da puan olarak yaklaştık. Kimse canını sıkmasın moralini bozmasın; şu an bu sabahkinden daha fazla şampiyonluk yolunda iddialıyız. İnanmayan rakiplerimizin fikstürüne baksın. Bize düşen boş konuşup moral bozmak değil, ayaklarımızı yere sağlam basıp sadece ve sadece Sivassporlu olmaktır!

Bu arada bu takım, bu yönetim, bu hoca bizi buralara kadar getirmişken hala üç büyültülmüş takıma kalplerinde yer açan hemşerilerimi nefretle kınıyorum; ve şunu çok iyi bilsinler, onların üç büyültülmüş takımlarından nefret ediyorum!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla